- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR KANUNUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

Haberlerde Arayabilirsiniz:

BABALAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.... »»

CEMAL AKIN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.... »»

ORDUYERİ’NDE TAŞ FIRINI TAMAMLANDI

Bartın Belediyesi tarafından Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başlayan Taş Fırın inşaatı tamamlandı.... »»

İNKUMU’NDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bartın Belediyesi tarafından tatil sezonunun açılmasıyla birlikte denize girecek olan vatandaşlar için güvenlik önlemleri alındı. Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde olu... »»
Haziran

“HAYIRLI İŞLER, BOL KAZANÇLAR”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye ... »»

AKIN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE AYNI SOFRADA BULUŞTU

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Komutanlığı’nın şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.... »»

RIFAT ILGAZ SOKAK BAKIMDAN GEÇTİ

Bartın Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde hasar gören araç yollarında bakım onarım çalışmaları yapıyor.... »»

BANK VE KAMELYALAR YENİLENDİ

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler Gavurtaşı Şelalesi'nde bank ve kamelya yenileme çalışması gerçekleştirdi.... »»

179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Jandarma Teşkilatının 179.kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.... »»

SAĞLIK BAKANI AHMET DEMİRCAN BARTIN’A GELDİ

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Bartın’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.... »»

İL ÖZEL İDARESİ ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Op. Dr Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman ile Bartın İl Özel İdaresi Topalali Şantiyesini ziyaret... »»

YAŞAM MERKEZLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen yaşam merkezleri projelerine bir yenisi daha eklendi. Bir süredir yapım çalışmaları devam eden Kavallar Yaşam Merkezi düzenlenen iftar... »»

TEMİZLİK İŞLERİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları titizlikle yürütülüyor.... »»

YAZ BİLİM ATÖLYESİ KAYITLARI BAŞLADI

Bartın Belediyesi Bilim Merkezi "Yaz Bilim Atölyesi", 25 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında açılıyor.... »»

YASİN-İ ŞERİF OKUTULACAK

Bartın Belediyesi'nce Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak.... »»

AKIN, KIRŞANLI İLE ARIT ESNAFLARINI GEZDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Arıt Köyü’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.... »»

SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ’NDE İLK ETKİNLİK YAPILDI

Bartın Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşların hizmetine sunulan Bartın Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi’nde Ramazan Ayı boyunca mukabele okutan ve dinleyen vatand... »»

YOL ÇİZGİLERİYLE HEM GÜVENLİK HEM GÜZELLİK

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından sıcak asfalt ile yeniden düzenlenen Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne işaret ve yön çizgileriyle yaya ve araç trafiğin... »»

AKIN VE KIRŞANLI VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Hafta sonu vatandaşların tüm davetlerine icabet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, fırsat buldukça çay bahçelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. ... »»
Haziran

“KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.... »»

1 2 3 4 5 6 Sonraki >>

12.06.2018 14:48:55 HOPARLÖR İLANI