Haberlerde Arayabilirsiniz:

GAZHANE HIZLA YÜKSELİYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın, Gazhane Kültür Parkı yapım çalışmalarını yakından takip ediyor.... »»

“ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN”

Davet edildiği merasimlere katılarak vatandaşları özel günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cemal Akın bu defada kız isteme merasimine katıldı.... »»

AKIN SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILDI

Belediye Başkanı Cemal Akın, Dilek ve Hüseyin Demirci çiftinin evlatları Yiğit ve Emir’in sünnet düğününe katıldı.... »»

BAŞKAN’IN BAYRAM ZİYARETLERİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan Bayramını vatandaşlarla bir arada geçirdi.... »»

DERNEKLER BİRLİĞİ BELEDİYEDE

Bartın Dernekler Birliği Bartın Belediyesine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyarette birliğin başkanları yer aldı.... »»

BARTIN BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

Bartın Belediyesi geleneği bozmadı. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma programı belediyede yapıldı. Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı.... »»

MEZARLIKLARDA YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

Bartın Belediyesi tarafından Arife günlerinde mezarlıklarda Yasin-i Şerif okuması gerçekleştirildi.... »»
Haziran

“MUTLULUKLARININ DAİM OLMASINI DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Cemal Akın, Gülden Topçu ile Ali Hendek’in nikâh akitlerini gerçekleştirdi.... »»

LEYLAK PARKI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduyeri Mahallesi Kaynarca Caddesi’nde bulunan Leylak Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.... »»

BİR YAŞAM MERKEZİDE ŞİREMİRÇAVUŞ’A

Şiremirçavuş Köy Konağı Bartın Belediyesi tarafından Yaşam Merkezi olarak yeniden düzenledi. Dün düzenlenen iftar programı ile hizmete sunulan Yaşam Merkezi vatandaşlar tarafından ... »»

CADDE KENT MOBİLYALARI İLE GÜZELLEŞİYOR

Bartın Belediyesi tarafından Hükümet Caddesi'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında caddeye çiçek saksıları yerleştirildi.... »»

SU PATLAĞI ONARILDI

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince, dün gece Karakaş Caddesi’nde meydana gelen ana şebeke borusu patlağı onarıldı.... »»

“BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Akın, mesajında, kardeşlik, dostluk, birliktelik, paylaşmanın, sevgi ve barışın en üst sevi... »»

AKIN BASIN MENSUPLARI İLE SAHUR YAPTI

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının düzenlemiş olduğu sahur programına katıldı.... »»

BİR TEŞEKKÜRDE PEDALDAŞLARDAN

Bartın Pedaldaşlar Derneği Başkanı Mustafa Artar, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Koral, Hayrunisa Ceylan ve Mahmut Zeki Gürsoylu, İnkumu'na bisiklet yolu çalışması için Belediye Başk... »»

BAŞKAN KARDEŞ BELEDİYEDE İFTARA KATILDI

Kumluca Belediyesi, her yıl geleneksel olarak gerçekleştiği halk iftarını bu yıl da düzenledi.... »»

ŞİREMİRÇAVUŞ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın, 22.06.2017 Perşembe Günü hizmete sunulacak olan Şiremirçavuş Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Daha sonra İğciler Sokak’ta devam eden yol düzenl... »»

3000 KİŞİYE İKRAMDA BULUNULDU

Bartın Belediyesi tarafından her kandilde yapılan halka kandil ikramı geleneği Kadir Gecesi’nde de devam etti.... »»

BİR AKŞAMDA ÜÇ İFTAR

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durak’ı tarafından düzenlenen iftara katılarak durak çalışanları ile sohbet eden Başkan Cemal Akın, yine aynı akşam Sofra Cafe Restaurant iş... »»
Haziran

“KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.... »»

1 2 3 4 5 6 Sonraki >>

28.06.2017 16:37:30 HOPARLÖR İLANLARI