- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR KANUNUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

“HAYIRLI İŞLER, BOL KAZANÇLAR”
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, esnaf ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor, vatandaşlarla sohbet ediyor.

Belediye Başkanı Akın, Çaydüzü Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi, Bülent Ecevit Bulvarı, Çatmaca mevkii ve hastane taksi durağında taksici esnaflarla sohbet ederek ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Akın ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Beşeri münasebetin önemli olduğu gerçeğiyle hareket ediyor, esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunuyor,  vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Zaten süre gelen ziyaretlerimizi, bayram öncesi de programlayarak, vatandaşlarımızın ve esnaf dostlarımızın bayramlarını tebrik ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında, vatandaşlarımızın bizlerden talep ettikleri veya beklentilerini dinleyip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tek gayemiz, halkımızın hakkettiği güzel hizmetleri sunabilmek, hizmetlerimizi halkımızın beklentilerini karşılayacak şekilde yürütmektir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle beraber, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 13.06.2018 15:43:31

12.06.2018 14:48:55 HOPARLÖR İLANI