- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR KANUNUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Jandarma Teşkilatının 179.kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Akın, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren Jandarma teşkilatının üstlendikleri zorlu görevi her daim başarıyla sürdüreceklerine olan inancını vurguladı. Akın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemli bir parçası olan ve Emniyet Teşkilatıyla birlikte iç güvenliğin teminatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatı, 179 yıllık birikimi ile görevlerini başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına sergilediği cesur, kararlı ve özverili çalışmalarıyla her türlü takdirin üzerindedir.  Köklü bir geçmişe, ülke geneline yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi Bartın’ımızda da güven unsurunun sağlanmasında önemli çalışmalara imza atmaktadır” dedi. Başkan Cemal Akın, “ Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanmasını amaçlayan, Silahlı Kuvvetlerimizin halka açılan penceresi olan Jandarma Teşkilatının 179.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi gönül borcu ile anıyor, sorumluluk bilincinde, görevlerini yerine getiren tüm teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum ” dedi.

Tarih Tarih : 13.06.2018 10:50:35

12.06.2018 14:48:55 HOPARLÖR İLANI