- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR KANUNUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

YAŞAM MERKEZLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen yaşam merkezleri projelerine bir yenisi daha eklendi. Bir süredir yapım çalışmaları devam eden Kavallar Yaşam Merkezi düzenlenen iftar programı ile hizmete sunuldu.

Programa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Erol Demirkoparanoğlu, daire müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “  Bugün burada hem Cumhuriyet Mahallesi’ne hem de Aladağ Mahallesi’ne hitap edecek bir yaşam merkezini vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde yaşam merkezleri oluşturmakla ilgili projelerimiz vardı. Bu projeler kapsamında Cumhuriyet Yaşam Merkezi, Elmalık Yaşam Merkezi, Şiremirçavuş Yaşam Merkezi ve eski İtfaiye Binamızda yapmış olduğumuz düzenleme ile hayata geçirdiğimiz Kavaklı Yaşam Merkezini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugünde yaşam merkezleri projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz.  Bu güzel proje 360 bin TL’ye mal oldu. 150 metrekarelik yaşam alanı, çocuk oyun parkı, spor sahası ve oturma alanları ile birçok sosyal alanda halkımız buradan faydalanacak. Burada mukabeleler, çeşitli sanat kursları, özel gün etkinlikleri, toplantılar düzenlenebilecek. Bugüne kadar sosyal alanların oluşturulması ile ilgili bir çalışmayı Bartın’a kazandırdık. Bunlardan Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı 5 Milyon 627 bin TL. Gazhane Kültür Parkı 5 Milyon TL. Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı 600 bin TL’ye mal oldu. Bu alanları çoğaltmak istiyoruz. Aladağ Çamlık Mevkii’nde 125 bin metrekarelik alanda çalışma yapacağız. Toki Bölgesinde 113 bin metrekare alanımız var. Orası ile ilgili de proje çalışmaları yapılıyor. Bartın Belediyesi olarak sosyal ve üretken belediyecilik anlayışıyla halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.  Katılımınız için teşekkür ediyor, Kavallar Yaşam Merkezi’nin ilimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Cemal Akın ve katılımcılar tarafından Kavallar Yaşam Merkezi’nin kurdelası kesilerek hizmete sunuldu.

Program İlahi Grubu Tasavvuf Müziği ve Hacivat-Karagöz gösterisi ile son buldu.

Tarih Tarih : 12.06.2018 16:19:10

12.06.2018 14:48:55 HOPARLÖR İLANI