- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

AKIN VE KIRŞANLI SANAYİ SİTESİ ESNAFLARI İLE SOHBET ETTİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı esnaf ziyaretlerine Bartın Sanayi Sitesi’nde devam etti.  Başkan Akın esnaflarla sohbet ederek belediyeden taleplerini ve çalışmalarla ilgili önerilerini dinledi.

Akın ziyaretlerde yaptığı konuşmada esnaflara göreve başladıkları günden beri olduğu gibi bundan sonrada her zaman belediyeyi ilgilendiren her konuda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Esnaflık ile büyüyen, 85 yıl esnaflık yapmış bir ailenin ferdi olarak esnaflarımızın sıkıntılarını dertlerini en iyi bilen kişilerden biriyim.  Bu bilinçle her zaman esnalarımıza sahip çıkmaya, gereken desteği veremeye gayret ettik. Her fırsatta esnaflarımı ziyaret ederek esnaflarımızın Bartın Belediyesi’nden olan beklentilerini kulak verdik. Bugüne kadar esnaflarımızla her zaman iç içe olduk ve tüm çalışmalarımızı onların düşünce ve fikirlerini de dikkate alarak gerçekleştirdik.  Bundan sonrada aynı anlayış ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah tüm esnaflarımıza dert sıkıntı vermesin” dedi.

Tarih Tarih : 17.05.2018 13:50:15

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI