- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

BİR ÇOCUK PARKI DAHA BAKIMDAN GEÇTİ
Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak’ta başlatılan parkın çevresini panel çitlerle çeviriyor.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak’ta ki çocuk oyun parkında yenileme çalışması yapıyor.  Zemin tesviye çalışmaları tamamlanan parkın zemini kayrak taşlar ile yeniden düzenlenirken parkın çevresi panel çitler ile çevrilerek güvenli hale getiriliyor. Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bir yandan halkımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerime yeni parklar yapıyor, bir yandan da eski parklarımızı yeniliyoruz.  Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla çocuklarımızın güvenli bir şekilde parklarda vakit geçirmesini sağlamış oluyoruz. Ekiplerimiz son olarak Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak’ta ki mevcut çocuk oyun gruplarını ve kayrak taş ile taban döşemesini tamamlayarak, panel çit ile çevre güvenliği çalışmaları yapılıyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak bu bölgede de çocuklarımız için güvenli bir park alanı oluşturmuş olacağız” dedi.

Tarih Tarih : 16.05.2018 15:46:33

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI