- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

AKIN MİNİK ÖĞRENCİLERİN YILSONU ETKİNLİĞİNİ İZLEDİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gazi İlkokulu 2/A Sınıfı tarafından hazırlanan düzenlenen yılsonu etkinliklerine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Orhan Kırşanlı ve Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ile Gazi İlköğretim Okulu 2/A sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu etkinliklerine katıldı. Minik öğrencilerin gerçekleştirdiği gösterileri izleyen Belediye Başkanı Cemal Akın gösterilerde sergilenen başarılı performanslar  dolayısıyla çocukları tebrik ederek başarılarında pay sahibi olduklarını ifade ettiği eğitmen ve ailelerini kutladı.

Başkan Akın yaptığı konuşmada belediye olarak he fırsatta eğitimi desteklediklerini söyledi.

Akın “Belediye olarak okullarımıza bize ihtiyaç duyulan noktalar da destek olarak bahçe düzenlenmesi, yol ve alt yapı gibi gereksinimlerini karşıladık. Bunun yanında öğrencilerimizin gösterilerine kültürel ve sanatsal etkinliklerimizde yer verdik. Aynı zamanda okullarımızın etkinliklerine de elimizden gelen her türlü desteği vererek katılım gösteriyoruz. Öğrencilerimizi bu güzel gösteriler dolayısıyla kutluyor eğitim hayatları boyunca başarılar diliyorum ”dedi.

Tarih Tarih : 16.05.2018 09:26:50

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI