- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

ÖNCE TOPLANTI SONRA KUTLAMA
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Gazhane Kültür Parkı'nda düzenlenen toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı. Çeşitli konularda istişarelerde bulunulan toplantının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kömeç’e sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili A.Adayımız Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Bartın Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ve Belediye Meclis Üyemiz Ahmet Kömeç’in doğum gününü kutladık. Kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Tarih Tarih : 15.05.2018 15:33:18

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI