- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

BAŞKAN AKIN BİLGİLENDİRDİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye’de çalışan taşeron işçiler ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Hasan Arınan, Erol Demirkoparanoğlu, daire Müdürleri, taşeron işçilerin şirket değişikliği ile ilgili olarak oluşturulan komisyon üyeleri ve taşeron işçiler katıldı. Belediye Başkanı Akın, yakın tarihte yayınlanan ve taşeron işçileri ilgilendiren Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili olarak gelinen süreci ve komisyonun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, süreç takviminden bahsetti. Başkan Akın, “ Birlikte kol kola çalıştığımız siz değerli kardeşlerimizi yakından ilgilendiren taşeron yasası ile ilgili olarak Belediyemiz bünyesinde komisyon oluşturduk. Sizlerin Bartın Belediyesi Şirketine geçiş aşamasında hazırlamış olduğunuz dokümanları, sonrasında yapılacak işleri takip eden komisyon üyelerimiz gerekli işlemleri tamamladı. Listeler askıya asıldığı anda listede ismi olmayan kardeşlerimiz bizden kaynaklı olmayıp, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilen şartları taşımadıkları için olamayacaklar. Bunlar nelerdir diye sorulduğunda; emeklilik yaşı dolmuş ya da adli sicil kayıtları olanlar olarak niteleyebiliriz. Dolayısıyla süreç takvimi ilerlemekte, gelinecek noktanın tüm taşeron çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 14.02.2018 16:15:20

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI