- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - TAŞERON İŞÇİLERİN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİNE AİT LİSTE   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

AKIN’DAN İKİ KÖYE ZİYARET
Belediye Başkanı Cemal Akın, köy ziyaretlerine devam ediyor. Akın son olarak Yeşilyurt Köyü ve Hocaoğlu Köyü’nde kahvehane ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde Başkan Cemal Akın’a Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik,  Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, İl Genel Meclis Üyesi Savaş Buyurman ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat Üyeleri eşlik etti. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbet ortamlarında gerçekleşen ziyaretler karşılıklı bilgi ve görüş alışverişleri şeklinde sürdü.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “ mahalleler ve mücavir alanlarda yaşayan vatandaşlarımız haricinde tüm İlçe, Belde ve Köyleriyle Bartın’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza imkan ve kanunlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da fırsat buldukça köy, belde ve ilçelerimizde çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman halkın içinde olarak tüm fikirlere açık olmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Yeşilyurt Köyü ve Hocaoğlu Köyü sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Tarih Tarih : 13.02.2018 15:25:24

21.02.2018 12:45:45 HOPARLÖR İLANI