- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - TAŞERON İŞÇİLERİN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİNE AİT LİSTE   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Cemal Akın, Arıt ve civar köylerinin muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yöresel Yemek Evi’nde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin,  Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kömeç,  Arıt ve civar köylerin muhtarları katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, muhtarlara belediyeyi ilgilendiren konularda ve imkânlar ölçüsünde her zaman gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Akın açıklamasında “ Bartın Belediyesi olarak ilimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kent merkezi dışında ilçe, belde ve köylerimize de imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz.   Bu amaçla da gerek kent merkezinde ki muhtarlarımızla gerekse de köy muhtarımızla iletişim halinde çalışmaya devam etmeliyiz. Katılımızın için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum”   dedi.

Tarih Tarih : 13.02.2018 15:36:34

21.02.2018 12:45:45 HOPARLÖR İLANI