- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - BARTIN İL ÖZEL İDARESİ DUYURUSU   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

ESNAF DOSTU BAŞKAN
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı odaların yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinlik için Bartın Belediyesine ve Başkan Akın’a teşekkür eden Odalar Birliği Başkanı Sinan Amasralı, “Başkanımıza, esnafımızla yakından ilgilendiği ve her zaman yanlarında olduğu için üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz hafta sonu Esnaf Odaları Birliği ile bağlı odaların yöneticileri ve üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, “Oda Başkanlarımız ve üyelerimiz ile birlikte Başkanımızın davetine icabet ettik. Kendisine esnaflarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başkanımız esnaflarımızın her zaman yanlarında olduğunu hissettirmiş ve göstermiştir. Esnaf dostu olan Başkanımıza işlerinde başarılar diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın ise, Başkan Amasralı’ya konuşması için teşekkür ederek, “Bugün burada bulunan Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı, Terziler, Berberler ve Kuaförler, Marangozlar, Madeni Eşya ve Sanatkarları, Kahveciler, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi, Bakkallar ve Bayiler, Bartın ve Ulus Şoförler ve Otomobilciler, Amasra ve Ulus Esnaf Odaları yöneticilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz tarihten bu güne kadar tüm esnaflarımızın yanında olduk. Gerek ziyaretlerimizle gerekse çeşitli etkinliklerle üzerimize düşen konularda gerekli desteği verdik. Aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Esnafımızın görüşleri bizler için çok önemlidir. Onlarla istişare ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yatırımlarımızı titizlikle yaparak esnaflarımızın fikirlerini ön planda tutuyoruz. Bizlerle düşüncelerini ve görüşlerini paylaşan kıymetli esnaflarımıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarih Tarih : 14.11.2017 17:04:22

17.11.2017 13:52:03 HOPARLÖR İLANI