- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

GÜREŞÇİLER BAŞARILI OLDU
Bartın Belediyesi Spor Kulübü Güreş sporcuları katıldıkları yağlı güreş müsabakasından madalya ile döndüler.

Bartın Belediyesi Spor Kulübü kurulduğundan bugüne faaliyet gösterdiği spor dal ve branşlarında birçok başarıya imza attı. Milli takıma ve ihtisas kulüplerine giden sporcularının yanı sıra, ata sporu güreşin çocuklara ve gençlere sevdirilmesi, öğretilmesi ile ilgili antrenmanlar sürüyor. Güreş Federasyonun faaliyet takviminde yer alan ve Zonguldak Kozlu Dağköy’de düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşi müsabakalarına katılan Bartın Belediyesi Spor Kulübü Güreş sporcuları yedi tane madalya alarak, Bartın’ı başarıyla temsil ettiler. Belediye Başkanı Cemal Akın, Güreş Antrenörleri Ünal Özkan, Erkan Yetim, Umuthan İnan ve tüm sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Akın, “ Gençlerimizin ve çocuklarımızın bilime, sanata ve eğitimin yanı sıra spora yönelmeleri, serbest zamanlarını spor ile değerlendirmeleri, bu vesile ile başarılı işlere imza atmaları bizleri son derece gururlandırıyor. Spor Kulübümüzün tüm antrenör, hoca ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 10.08.2017 11:35:46