- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

Davut Güloğlu'ndan Muhteşem Konser
Festivalin son konserinde, Davut Güloğlu’nun muhteşem sahne performansı ve birbirinden güzel şarkıları ile Yalı Meydanı’nı dolduran binlerce insan müziğe doydu.

Güloğlu etkinlikte yaptığı konuşmada Bartın’a ilk defa geldiğini ve  çok beğendiğini ifade edip Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ederek bundan sonrada her fırsatta Bartın’a gelmek istediğini söyledi.

Konseri Garnizon Komutanı Dz. P. Kd. Albay Mehmet Sandıklı Jandarma Komutanı Jnd. Albay Alaaddin Karsavuran, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ve İl lEmniyet Müdürü Mehmet Altınok  ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Cemal Akın Davut Güloğlu’na Gemi Maketi, tel kırma işlemeli şal, bir sepet Bartın çileği ve bir buket çiçek hediyelerini verdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “Belediye’nin işi sadece Alt yapı üst tapı çevre düzenlemeleri, yeni projeleri hayata geçirmek değil tüm bunların yanında Kültürel, Sanatsal ve Sosyal etkinliklerde gerçekleştirmektir diye  düşünüyoruz. Bu akşam hepimizi bir birinden güzel şarkılarıyla eğlendirip müziğe doyuran Davut Güloğlu’na ve festivalimize destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TURNUVA FİNALLERİ OYNANDI ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ayrıca festivalin 4’ncü ve 5’inci günlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Festival Koşusu, Bilek Güreşi ve Tenis Turnuvası ile Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası finalleri ve ödül törenleri düzenlendi.

Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında Bartın Gençlik Spor Kulübü birinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ikinci, Kumluca Belediye Spor üçüncü oldu.

Turnuva şampiyonu Gençlik Spor kupasını Vali Ali Çınar’dan alırken, İkinci ve üçüncü olan takımlar ise ödüllerini Milletvekili Yılmaz Tunç ve Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’un elinden aldılar.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 03.06.2013 18:06:47