Haberler :

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25
Kaynak :

Üyelik

Parola :
  Beni Hatırla
  Parola Hatırlat | Üye Ol

19.09.2014 11:28:59 HOPARLÖR İLANI
  18.09.2014 13:41:57 İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR.
  17.09.2014 14:48:05 HOPARLÖR İLANLARI
  16.09.2014 16:35:45 İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR.
  16.09.2014 10:09:48 HOPARLÖR İLANLARI
  05.09.2014 11:01:41 HASAN BAYRI ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ