Haberler :
  - Küçük Kardelen Belediye Başkanı Oldu   - 23 Nisan Töreni'nde Ödül Verdi   - Kızılcahamam Eski Belediye Başkanı'ndan Cemal Akın'a Ziyaret   - Başkan Elma Şekeri Şenliği'ne Katıldı   - Bartın Belediyesi'nin 23 Nisan Etkinlikleri Coşkulu Geçti   - Gülnihal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nden Ziyaret   - Kırterpe, Tuna, Esentepe ve Kemerköprü Mahallelerine Yeni Parklar Yapıldı   - Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Bartın Belediyesi'nde   - Kemer Gençlik Spor Kulübü'nden Başkan Cemal Akın'a Ziyaret   - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutladı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25