Haberler :
  - Antalya Kumluca Belediye Başkanından Cemal Akın'a Ziyaret   - Başkan Sedef İle Hasan'ın Nikahını Kıydı   - Başkan Akın Milletvekili Yılmaz Tunç'un Oğlu M. Furkan'ın Sünnetine Katıldı   - Bartın Belediyesi Sıkıntıya Yer Vermiyor   - Kadıoğlu ve 144. Sokaklara Dev Alt Yapı Hamlesi   - Sofuoğlu Yolu İyileştiridi   - Belediye Su Hattını İnşaat Alanından Uzaklaştırıyor   - Sel Basan'da Asfalt Hazırlığı Yapılıyor   - Elmalık Sokak'ta İnşaat Çalışmaları Öncesinde Su Tedbiri Alınıyor   - Bartın Belediyesi Kente Renk ve Güzellik Katmaya Devam Ediyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25