Haberler :
  - Cemal Akın: Mutlu Bayramlar Diliyorum   - Bartın Belediyesi Arife Günü Şehir Mezarlıklarında Yasin-i Şerif Okutacak   - Ulaşımdaki Engeller Ortadan Kaldırıldı   - Site Yöneticileri Başkan Akın'ı Ziyaret Etti   - Fakülte Yöneticilerinden Başkana Ziyaret   - Mahallelere Sokak Hayvanları İçin Su Kapları Yerleştiriliyor   - Belediye Sosyal Tesisleri Bahçesi Renklenmeye Başladı   - Esentepe Yolları İyileştirildi   - Bartın Belediyesi Kent Genlinde Alt Yapı Tedbirleri Aldı   - Kandil Geleneği Kadir Gecesi'nde de Sürdü

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25