Haberler :
  - CEMAL AKIN: ÖĞRETMENLER FEDAKÂRLIĞIN ZİRVE İSİMLERİDİR   - BARTIN BELEDİYESİ’NDEN ALADAĞ’A İSTİNAT DUVARI   - BAŞKAN CEMAL AKIN YEŞİL YALI RESTAURANT’IN AÇILIŞINA KATILDI   - BARTIN BELEDİYESİ ALT YAPIDA ÖZEL TEDBİRLER ALMAYA DEVAM EDİYOR   - BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DEMİRCİLER MUHTARI’NA ZİYARET   - BAŞKAN AKIN BİZİM KASAP’I HİZMETE AÇTI   - AKIN “HAYIRLI OLSUN”   - AKIN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ   - ORTA MAHALLE MUHTARI’NDAN ZİYARET   - BAŞKAN AKIN GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ’NE KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25