Haberler :
  - BARTIN BELEDİYESİ BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPIYOR   - BARTIN BELEDİYESİ VATANDAŞI SUSUZ BIRAKMIYOR   - BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN ŞOFÖRLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU   - AĞDACI’DA CADDE, OKUL VE ÜNİVERSİTE YOLLARI ASFALTLANIYOR   - BAŞKAN AKIN “BARTIN İÇİN PROJELER” KONULU SEMİNERE KATILDI   - BARTIN BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİNDE ÇÖP KOVALARINI YENİLEDİ   - BARTIN BELEDİYESİ ALİ GAMA SOKAK YOLLARINI ASFALTLADI   - ARİFE GÜNÜ MEZARLIKLARDA YASİN-İ ŞERİF OKUTULACAK   - BARTIN BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE KUMLUCA YOLLARINI DÜZENLEDİ   - BAŞKAN 2014-2015 AKADEMİK YILI AÇILIŞINA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25