Haberler :
  - BELEDİYE DOĞAL GAZ GİREN TUNA YOLLARINI DA ASFALTLA DÜZENLİYOR   - BARTIN BELEDİYESİ NEŞE DURSUN SOKAK YOLLARINI DÜZENLİYOR   - BAŞKAN AKIN EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR   - BARTIN BELEDİYESİ 18. KİTAP FUARI PROGRAMI   - HASAN BAYRI ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI   - BARTIN'IN 18.KİTAP FUARI'NIN ONUR KONUĞU ÇETİN ASMA   - BARTIN BELEDİYESİ 18. KİTAP FUARI 30 EKİM’DE BAŞLIYOR   - DOĞAL GAZ GİREN 110 VE 112.SOKAKLAR DA DÜZENLENİYOR   - BELEDİYE EKİPLERİ 109 ve 111.SOKAK YOLLARINI DA YENİDEN DÜZENLEDİ   - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRÜ’NDEN CEMAL AKIN’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25