Haberler :
  - BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN’IN BAKKA İLE GÜNEY KORE TEMASLARI SÜRÜYOR   - GÜNDE 9 BİN TON ALTERNATİF SU İÇİN HAT OLUŞTURMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR   - BAŞKAN AKIN VE BAKKA HEYETİNİN GÜNEY KORE TEMASLARI BAŞLADI   - YOL VE KALDIRIM DÜZENLEME ÇALIŞMALARI 144.SOKAK’TA   - BAŞKAN VEKİLİ FIRINCIOĞLU ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARINDA   - BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN GÜNEY KORE’YE GİTTİ   - BARTIN BELEDİYESİ’NDEN ARIZALI SU BORUSUNA GECE OPERASYONU   - CEMAL AKIN: ÖĞRETMENLER FEDAKÂRLIĞIN ZİRVE İSİMLERİDİR   - BARTIN BELEDİYESİ’NDEN ALADAĞ’A İSTİNAT DUVARI   - BAŞKAN CEMAL AKIN YEŞİL YALI RESTAURANT’IN AÇILIŞINA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25