Haberler :
  - BARTIN BELEDİYESİ 18. KİTAP FUARI‘NA YAZAR VE YAYIN EVLERİ AKIN EDECEK   - BARTIN BELEDİYESİ’NDEN 29 EKİM KONSERİ   - BAŞKAN CEMAL AKIN “DOY DOY ÇİĞ KÖFTE”Yİ AÇTI   - BARTIN BELEDİYESİ YALI YAŞAM MERKEZİ İÇİN TANITIM KOKTEYLİ YAPACAK   - BARTIN BELEDİYESİ ELMALIK SOKAK YAŞAM MERKEZİ TAMAMLANIYOR   - BAŞKAN AKIN FERHANGİ ŞEYLER’İ İZLEDİ   - BARTIN BELEDİYESİ MAHALLE YOLLARINI DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYOR   - BELEDİYE DOĞAL GAZ GİREN TUNA YOLLARINI DA ASFALTLA DÜZENLİYOR   - BARTIN BELEDİYESİ NEŞE DURSUN SOKAK YOLLARINI DÜZENLİYOR   - BAŞKAN AKIN EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Devr-i Alem'e Konuştu
19.03.2013 16:20:25

Devr-i Alem TV Program Yapımcısı ve Belgesel Yönetmeni, Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek röportaj yaptı.

Bartın’ı tanıtan bir belgesel programı için kentimize gelen İsmail Kahraman Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın’ı sordu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında Bartın’ın coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın  “Bartın, 50 km sahil şeridine sahip, hemen kıyısında ormanların başladığı yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir şehirdir. Kent merkezinden geçen nehir Türkiye’de nakliyecilik yapılabilen tek nehir olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Bartın, 3 bin yıllık bir geçmişi olan, insanların huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı, Osmanlı’ya uzun ve süratli çektirme tekneleri yapan bir kent olma özelliğiyle tanınan çok sayıda tarihi ve kültürel değerlere sahip Batı Karadeniz’in incisi konumunda hem şirin hem de çok güzel bir şehirdir” dedi.

Başkan Akın ziyaret sonunda, Kahraman’a Bartınlı araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu'nun yazdığı "Bartın'da Tarih" isimli kitabı hediye etti.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 19.03.2013 16:20:25